Quentin Tarantino chystá film o vrahu Mansonovi

Quentin Tarantino chystá film o vrahu Mansonovi | Fandíme filmu
Jestli je Tarantino rád krvavý, tak tentokrát k tomu má ideální předpoklady.

Od Tarantinova posledního snímku, westernových Osmi hrozných, uplynuly dva roky, a magor z videopůjčovny už pomalu chystá další projekt. V Americe byli sérioví vrazi tak nějak vždy součástí popkultury, a nejlepším příkladem toho je Charles Manson a jeho „Rodina“. A právě o této kapitole americké historie hodlá Tarantino natočit svůj příští film, ke kterému prý již dokončuje scénář, a momentálně začíná řešit potenciální obsazení.

Sestava to má být vskutku prvoligová, hovoří se o Bradu Pittovi a Jennifer Lawrence, z dalších jmen média zmiňují Margot Robbie a Tarantinova starého známého Samuela L. Jacksona. Příběh Mansonovy Rodiny potenciálně otevírá prostor pro různé postavy – ať už její členy, oběti, pozůstalé, nebo vyšetřující policisty. Film by se údajně měl věnovat mimo jiné i vraždě Sharon Tate, manželky režiséra Romana Polanského, kterou Mansonovi souputníci zavraždili spolu s dalšími čtyřmi lidmi v srpnu 1969.

Se silnými ženskými postavami má Tarantino již ze svých filmů zkušenost, ať už se jednalo o Nevěstu z Kill Billa, nebo o hlavní hrdinku snímku Jackie Brown. Příběh na motivy skutečných událostí naopak tento režisér nikdy netočil, a v tomto směru by jeho další film měl být novinkou. Je však otázkou, zda se bude jednat o převyprávění tragických událostí, nebo zda budou pouze na pozadí nějakého jiného příběhu. Tarantino však před pár lety na jednom filmovém festivalu prohlásil, že se bojí natočit film o vrahovi, protože ten by až moc odhalil jeho zvrácenost, a dodal, že planeta Země by jeho film o sériovém vrahovi nezvládla. Vypadá to, že se tedy máme na co těšit. Natáčení má začít v létě příštího roku.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest