Avengers: Infinity War tají scénář i před Tomem Hollandem

Avengers: Infinity War tají scénář i před Tomem Hollandem | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Představitel pavoučího hrdiny nezná scénář většiny filmu, ve kterém sám hraje. Jaký má k tomu Marvel důvod?

Tom Holland si v Marvelu získal ne příliš populární přezdívku. Žvanil. Když se ho totiž novináři zeptají na otázky, na které by kvůli embargu neměl odpovídat, tak jim bezostyšně odpoví a pak se nestačí divit, když mu z vedení přijde zpráva, že takovou informaci vůbec neměl do světa vypustit. Tomu se ale vzhledem k počtu interview za den nelze až tak divit. V minulosti se toto pavoučímu hrdinovi stalo už několikrát, když si například odnesl domů kus scénáře Infinity War, který pak sice doma celý spálil, šéfové z Marvelu přesto ale nadšení očividně nebyli (video najdete na konci článku). A nadšení nebyli ani poté, co Holland v interview prozradil, že se chystá hned celá samostatná pavoučí trilogie. K tomu nedávno internetem oběhla zpráva, která potvrzovala fanouškovskou teorii, podle které se malý Peter Parker (se zakrytým obličejem) objevil už v Iron Manovi 2, za kterou, světe div se, stojí opět mladý herec Tom Holland.

Po této sérii eskapád se Marvel nakonec pro jistotu rozhodl, že Hollandovi dá k natáčení nadcházejících Avengers pouze tu část scénáře, ve které se objevuje a herec tedy o zápletce filmu ví skoro stejně málo jako my. K celé této situaci se pak vyjádřil takto: „O tom filmu vím jenom to, kdo je záporák. Nenechávají mě číst ten zbytek, protože nedokážu udržet tajemství“.

Jak to vnímáte vy? Byli byste raději, kdyby herci odhalovali více ze svých filmů nebo si mají informace raději nechat pro sebe?

Galerie: 3

Avengers: Infinity War tají scénář i před Tomem Hollandem | Fandíme filmu Avengers: Infinity War tají scénář i před Tomem Hollandem | Fandíme filmu Avengers: Infinity War tají scénář i před Tomem Hollandem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest