Terminátor 2: Nejnovější trailer na 3D předělávku akční klasiky

Terminátor 2: Nejnovější trailer na 3D předělávku akční klasiky | Fandíme filmu
Komentář přidal i režisér James Cameron.

Slíbil, že se vrátí, a svůj slib opět dodržel. Arnold Schwarzenegger za dva měsíce vtrhne do našich kin ve třetím rozměru v jeho ikonické roli Terminátora T-800 ve filmu Terminátor: Den zúčtování. Režisér James Cameron se pět let po znovuuvedení svého cenami ověnčeného Titanicu do kin ve 3D pustil do další konverze, a výsledek uvidíme již zanedlouho. Drama o katastrofě nejslavnější lodi své doby utržil v roce 2012 přes 340 milionů dolarů, uvidíme tedy, zda uvedení Terminátora bude mít podobný úspěch.

Připomínáme, že v době premiéry v roce 1991 byl druhý Terminátor s rozpočtem 102 milionů dolarů nejdražším filmem všech dob, a v oblasti počítačových triků znamenal revoluci. V kinech nakonec utržil přes půl miliardy dolarů a dodnes mu patří v celé sérii z komerčního hlediska první místo. Získal také čtyři Oscary – za vizuální efekty, střih zvuku, mix zvuku a make-up.

Konverze do 3D stála 7 milionů dolarů, a kasovní úspěch se očekává zejména v Číně – film zde nikdy v kinech uveden nebyl, a zatím poslední díl s podtitulem Genisys zde utržil krásných 113 milionů. Na konverzi se podílely společnosti DMG Entertainment, Studiocanal a StereoD. Poslední jmenovaná pracovala mimo jiné na trojrozměrné úpravě Jurského parku, a právě Cameronova Titanicu. Mrkněte na nový trailer s Cameronovým komentářem, vidět tuhle legendu na velkém plátně je pro filmového fanouška takřka povinností, obzvlášť když většina z nás tento film v kině nikdy neviděla. Šanci budeme mít už od 7. 9.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest