To The Bone: Keanu Reeves jako netradiční doktor anorexie

To The Bone: Keanu Reeves jako netradiční doktor anorexie | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Seznamte se se zajímavě podaným dramatem o mladé hrdince v podání Lily Collins, která doslova mizí před očima. Trailer uvnitř.

Netflix pokračuje v distribuci původní filmové tvorby, a právě přišel s novým trailerem. Novinka režisérky Marti Noxon (scénáře Mad Men, Buffy, UnREAL a další), která k filmu zároveň napsala scénář, se jmenuje To the Bone a bude se soustředit na hlavní hrdinku, mladou dívku bojující s poruchou příjmu potravy. Dvacetiletou anorektičku, která nastupuje do skupinové terapie, aby se svou nemocí bojovala, si zahrála Lily Collins (Bez dechu, S láskou, Rosie). Samotná premisa by možná nezněla až tak lákavě, ale určitě mrkněte na trailer. Kromě zajímavých hereckých výkonů slibuje neotřelý způsob zpracování, a alespoň na mě působil i přes velmi depresivní téma nakonec až nečekaně pozitivně a optimisticky. Díky distribuci přes Netflix by se navíc mohl film dostat mezi lidi, kteří třeba podobnými problémy trpí.

To the Bone mělo premiéru začátkem roku na proslulém festivalu Sundance, kde sklidil pochvalné reakce zejména za výkon hlavní protagonistky. Pozadu však nezůstávají ani ostatní herci, zejména Keanu Reeves v roli neortodoxního lékaře. Ve vedlejších rolích se objevily například Carrie Preston (True Blood), nebo Lili Taylor (V zajetí démonů). To the Bone bude na Netflixu dostupné od 14.7., v plánu je také omezená distribuce v některých kinech v Los Angeles, aby film případně mohl usilovat o ceny.

Galerie: 2

To The Bone: Keanu Reeves jako netradiční doktor anorexie | Fandíme filmu To The Bone: Keanu Reeves jako netradiční doktor anorexie | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest