Bumblebee slibuje emoce po vzoru Železného obra

Bumblebee slibuje emoce po vzoru Železného obra | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Hailee Steinfeld je fanynka série, těší se na výjimečný příběh.

Film Transformers: The Last Knight už klepe na dveře kin, aby opět spustil notoricky známý mix ingrediencí svého šéfkuchaře Michaela Baye – exploze, ještě větší exploze, frenetickou akci, a pokud možno i nějaký ten humor. Jak jsme psali nedávno, režisér tvrdí, že novinka bude jeho poslední film v této sérii, a Paramount tak sérii musí posunout dál, přičemž další vývoj série už začíná dostávat reálné kontury. Bay ještě stihl se Stevenem Spielbergem (výkonný producent série) řešit, jak by měli Transformers do budoucna vypadat, a zatím známe jedno konkrétní datum premiéry – spinoff o Bumblebeem by měl startovat v kinech 8.6. 2018.

Režírovat ho bude Travis Knight, který má zatím za sebou na Oscara nominovaný animovaný film Kubo a kouzelný meč z minulého roku. Hlavní roli ztvární Hailee Steinfeld (nominace na Oscara za Opravdovou kuráž bratrů Coenových). Sama herečka řekla, že je velkou fanynkou série, na natáčení se těší a hodně se jí líbí scénář, který je podle ní výjimečný. Natáčet se má v USA.

Diváci mohou také očekávat značný odklon od dosavadního stylu celé série, na který jsou zvyklí. Snímek se bude odehrávat v 80. letech minulého století (pro značku se jedná o velmi důležité období - v polovině 80. let začala po odvysílání televizního seriálu produkce Transformers hraček), bude v něm dost možná pouze jeden Transformer (rozhodně jich bude velmi málo) a mělo by se dle slov producenta Lorenza di Bonaventury jednat o „emocionální a komplexní příběh“. Di Bonaventura dokonce šel tak daleko, že film přirovnal ke kultovnímu animáku Železný obr, ve kterém se mladý chlapec snaží ochránit svého hodného robota z vesmíru před vládními agenty.

V případě této série způsobí takto dramatický odklon od dosavadního stylu asi nejedno zdvižené obočí, ale věřme, že Travis Knight nás příjemně překvapí a naservíruje nám komornější a osobnější Transformers. Producenti jsou si totiž určitě dobře vědomi faktu, že rukopis Michaela Baye je nenapodobitelný a nahrazovat ho budou jen těžko.

Galerie: 3

Bumblebee slibuje emoce po vzoru Železného obra | Fandíme filmu Bumblebee slibuje emoce po vzoru Železného obra | Fandíme filmu Bumblebee slibuje emoce po vzoru Železného obra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest