Avengers: Infinity War: V jedné scéně uvidíme naráz přes 30 postav

Avengers: Infinity War: V jedné scéně uvidíme naráz přes 30 postav | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Herci se dál připojují k natáčení a režiséři sdíleli další tajuplnou fotku.

Velkolepá produkce Avengers: Infinity War pokračuje. Jak rozsáhlý film bude, z hlediska množství postav, které se v něm objeví, není žádným tajemstvím. Jen podle nejnovějších informací se ke štábu připojil Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), ve filmu byla potvrzená Danai Gurira jako Okoye (jedna z wakandských bojovnic Dora Milaje), Chadwick Boseman (Black Panther) si pořídil selfíčko s Markem Ruffalem (Hulk) a Sebastian Stan (Winter Soldier) byl natočený u toho, jak se dostává do formy.

Není tedy velkým překvapením, když Scarlett Johansson (Black Widow) v rozhovoru uvedla, že ve filmu máme čekat scénu, ve které se objeví přes 30 postav! Konkrétně herečka dokonce uvedla, že jich bude „asi 32“. Ať už půjde o akční scénu nebo třeba o nějaký proslov, tak či tak půjde o výjev, jaký ve filmu skutečně není obvyklý. Nebo si snad dokážete vzpomenout na nějaký film, kde jste v jedné scéně dokázali třicítku postav označit jménem?

Poslední avengerovskou novinkou je nová fotka, kterou sdíleli režiséři filmu, bratři Russoovi. Prohlédnout si ji můžete dole v galerii a v komentářích můžete spekulovat, co to vlastně vidíme. Nejpopulárnější online teorií momentálně je, že jde Thanosův trezor, který jsme viděli poprvé v titulkové scéně Avengers: Age of Ultron.

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Avengers: Infinity War: V jedné scéně uvidíme naráz přes 30 postav | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: V jedné scéně uvidíme naráz přes 30 postav | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: V jedné scéně uvidíme naráz přes 30 postav | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest