Ant-Man & The Wasp: První nová herecká posila obsazena

Ant-Man & The Wasp: První nová herecká posila obsazena | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 6 obrázků
Co můžeme od pokračování čekat?

Ant-Man & The Wasp, pokračování úspěšného Ant-Mana, se začne natáčet v Atlantě už zhruba za měsíc. Dosud bylo potvrzeno, že se z prvního filmu vrátí Paul Rudd jako Scott Lang, Evangeline Lilly jako Hope van Dyne, Michael Douglas jako Hank Pym, Michael Pena jako Luis, David Dastmalchian jako Kurt a T.I. jako Dave. Jako první nováček skupinku doplní Hannah John-Kamen, kterou můžete znát z vedlejších rolí v seriálech Hra o trůny či Black Mirror. Větší úlohu měla v seriálu Killjoys a obsazená byla také do chystaných blockbusterů Tomb Raider a Ready Player One.

Tvůrčí tým zůstává převážně beze změny. Režíruje opět Peyton Reed, námět připravili společně Paul Rudd a Adam McKay a scénář následně vypracovali Andrew Barrer a Gabriel Ferrari, kteří pracovali na příštích Transformers a během prvního Ant-Mana byli filmařům k dispozici během natáčení, kdykoliv scénář potřeboval provést nějaké úpravy za pochodu.

O samotném filmu zatím nevíme zhola nic. Je jasné, že z Hope bude Ant-Manova superhrdinská parťačka Wasp. Můžeme spekulovat o tom, že se hrdinové nějakým způsobem pokusí zachránit Janet Van Dyne, maminku Hope a manželku Hanka, která je stále uvězněná v kvantové říši. Nějakým způsobem by se mohla jako bumerang vrátit do hry formule, kterou ukradli agenti Hydry. Roli může hrát i skutečnost, že je Scott po událostech Občanské války na útěku před autoritami a také lze předpokládat, že snímek nebude zcela samostatný, ale nějakým způsobem bude dokreslovat širší události – přeci jen už v té době bude zuřit Infinity War. Režisér Reed před časem slíbil, že uvidíme něco, co jsme na plátně zatím neviděli, tak můžeme jen doufat, že si snímek nějakým dalším způsobem bude pohrávat s Ant-Manovým zmenšováním a zvětšováním.

Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 5. 7. 2018.

Zdroj: Variety

Ant-Man and the Wasp

06.07.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 7

Ant-Man & The Wasp: První nová herecká posila obsazena | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: První nová herecká posila obsazena | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: První nová herecká posila obsazena | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: První nová herecká posila obsazena | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: První nová herecká posila obsazena | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: První nová herecká posila obsazena | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: První nová herecká posila obsazena | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest