Který DC film se bude točit jako další

Který DC film se bude točit jako další | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Na kterých filmech se pracuje, kam studio věnuje svoji energii a kde je naopak ticho po pěšině.

Warner aktuálně uvedl do kin Wonder Woman, horečnatě se pracuje na dotáčkách Justice League, která má být uvedena do kin letos na podzim, a natáčí se také Aquaman. Žádný další projekt však zatím oficiálně neběží. Podle Forbesu studio vyčkává na to, jak bude přijatá Justice League. Další filmy rozhodně budou vznikat, ale údajně se s plánováním další budoucnosti otálí, aby studio mělo co nejvíc dat a dokázalo vybrat tu nejlepší možnou cestu vpřed. Nicméně není zcela zřejmé, nakolik redaktor hovoří na základě svých znalostí zákulisní situace a nakolik jde pouze o jeho úsudek.

Článek každopádně zmiňuje jednu další důležitou věc: Margot Robbie má hodně práce a snad i plánuje miminko a před časem se mluvilo o tom, že by David Ayer mohl režírovat remake Zjizvené tváře. Ta má premiéru stanovenou na příští rok, takže se nezdá příliš pravděpodobné, že by se kdykoliv v nejbližší době začala točit týmovka Gotham City Sirens. Co se tedy točit bude?

Podle Hollywood Reporteru se momentálně nejvíc energie ve studiu vkládá do Justice League Dark a Batgirl. Justice League Dark před časem opustil režisér Doug Liman, který v pozdějším rozhovoru uvedl, že se na projekt těšil, ale nedal se časově stihnout, protože chystá Chaos Walking pro Lionsgate a následně Na hraně zítřka 2 s Tomem Cruisem. Studio okamžitě začalo hledat náhradu (prvními kandidáty jsou režisér To, Andres Muschietti a režisér Divokých historek Damián Szifron), což nadále podporuje úvahu, že studio skutečně chce s natáčení začít co nejdříve.

U Batgirl je to trochu komplikovanější. Producentka Deborah Snyder sice nedávno před fanoušky řekla, že Batgirl bude příští komiksový film s ženskou hrdinkou, který studio natočí, ale otázkou samozřejmě je kdy bude mít režisér Joss Whedon čas začít film připravovat. I kdyby už měl hotový scénář, tak jej až do konce roku čeká dokončování a propagace Justice League. Teprve pak se může začít věnovat naplno něčemu dalšímu.

O Suicide Squad 2 nedávno řekl Joel Kinnaman, že by se mělo začít točit příští rok, jinak o většina projektu mnoho bližších zpráv nemáme. Shazam, Cyborg a Green Lantern zatím mají stanovené datum premiéry, ale to se může změnit, podobně jako u Flashe nebo Justice League 2, které momentálně na seznamu chystaných filmů chybí. Není obtížné uvěřit, že by studio chtělo uvést v roce 2019 The Batmana, aby tak oslovilo 80. výročí vzniku postavy, ale na druhou stranu je pravda, že příští rok má výročí Superman a nezdá se, že by byla nějaká šance, že bychom se měli v roce 2018 dočkat pokračování Muže z oceli.

Budoucnost světa DC tak zůstává dál do velké míry zahalená tajemstvím. Něco dalšího bychom se mohli dozvědět teď, v rámci propagační kampaně Wonder Woman, jinak si ale asi na jakékoliv další oficiální informace počkáme do července, kdy můžeme předpokládat, že DCEU bude mít svoji prezentaci na výročním Comic-Conu v San Diegu.

Jak to vidíte vy? Kterému snímku byste dali přednost, kdyby záleželo na vás?

Zdroje: IGN, THR, Forbes

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Který DC film se bude točit jako další | Fandíme filmu Který DC film se bude točit jako další | Fandíme filmu Který DC film se bude točit jako další | Fandíme filmu Který DC film se bude točit jako další | Fandíme filmu Který DC film se bude točit jako další | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest