Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru

Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 11 obrázků
Souhrn všeho, co už víme o budoucnosti vesmírné části Marvel Universe - Adam Warlock, Wonder Man, druhý tým Strážců Galaxie a mnohem víc.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Už dříve bylo odhaleno, že se James Gunn vrátí jako režisér a scenárista Strážců Galaxie 3, že se bude jako producent podílet na Avengers 3 a 4, a že zároveň bude Marvelu jako takovému pomáhat s plánováním celé vesmírné budoucnosti. V aktuálním interview Gunn prozradil, že o té budoucnosti neustále diskutují s šéfem Marvelu, Kevinem Feigem, a že Strážci Galaxie 3 budou určitým rozcestníkem, který povede k dalším příběhům. Je to konec trilogie, ale zároveň začátek celé nové části vesmírného Marvel Universe.

Jamesův bratr Sean v jiném rozhovoru prozradil, že s vlastním psaním scénáře Guardians of the Galaxy 3, bude muset James ještě chvíli počkat, protože Avengers 3 a 4 ještě nejsou dokončení a filmy budou mít na další Guardians vliv. Což je zajímavá informace. Jak už bylo řečeno, James je jedním z producentů obou filmů, takže před ním filmaři určitě nic netají, z čehož můžeme usuzovat, že všechny elementy příběhu Avengers 3 a 4 ještě nejsou definitivně ukotvené a ještě po nějakou dobu se mohou měnit. Zároveň už ale bratr jistě má v hlavě celou řadu nápadů.

Jaké to mohou být? S jistotou víme, že se v Avengers 3 a 4 neobjeví Adam Warlock, postava, ke které je odkazováno v poslední potitulkové scéně Strážců Galaxie 2. Gunn zatím otevřeně nepřiznal, že Adam bude ve Strážcích 3, ale rozhodně podle něj bude v jednom z chystaných vesmírných filmů. V komiksech je Adam Warlock uměle vytvořená bytost, která cestuje vesmírem, získává schopnosti obrovského rozsahu, dokáže různě pracovat s energiemi a je zdatným soupeřem pro ty nejmocnější marvelovské postavy. Původně byl vymyšlený jako určitá mesiášská figura a v jeho raných příbězích šlo najít biblické paralely. S postupem času se postupně stýkal se Strážci Galaxie, Fantastickou čtyřkou či Avengery a obecně je jednou z klíčových postav vesmírné části Marvel Universe.

Ve filmech měl být představený původně už ve Strážcích Galaxie 2, ale ve filmu už bylo postav hodně, a tak Gunn nakonec Warlocka škrtl a schoval si jej na později. V potitulkové scéně Strážců 2 můžeme vidět, že jej vytvořila buď přímo Ayesha nebo byl vytvořený na její popud. Zároveň se zdá, že pro tuto chvíli má být jeho účelem pomsta proti Guardians. Fanoušci nicméně počítají s tím, že nakonec se postaví na stranu hodných hochů. Gunn zároveň potvrdil, že počítá také s návratem Elizabeth Debicki, která Ayeshu hraje.

Warlock je z budoucích postav v tuhle chvíli rozhodně nejvýraznější, ale jeho potitulková scéna není ani zdaleka jediná, která má svoji důležitost. Vedle těch žertovných má podle Gunna a Feigeho každá z nich potenciál být příslibem pro věci budoucí. Klidně se tak může znovu objevit Howard the Duck, ale ještě mnohem víc pozornosti na sebe strhává tým původních Strážců. Nebo abychom byli přesní, tým Ravagerů pod vedením Stakara (Sylvester Stallone). Toho jsme ve filmu potkali jako Yonduova parťáka z dávných dob a po svém boku má několik dalších parťáků. V komiksech se jedná o prapůvodní tým Strážců Galaxie, který předchází tomu současnému. Ve filmech sice budou postavy onálepkované maličko jinak, ale pořád půjde víceméně o ty samé charaktery, nebo přinejmenším o inspiraci danými charaktery.

A než budete pokračovat na další stranu, je tu jedno zajímavé video o technice natáčení Strážců Galaxie 2:

Další kapitola »

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 12

Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 otevřou dveře dokořán do širšího vesmíru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest