Baby Driver: Roztančený akční muzikál v nejnovějším traileru

Baby Driver: Roztančený akční muzikál v nejnovějším traileru | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit další 4 obrázky
Přehledná akce, za denního světla, bez jedniček a nul a za doprovodu roztančené muziky. To chceš!

Už z trailerů je ohromně cítit, že tenhle akční film bude prostě jiný. A nejen tím, že hrdinou je mileniál a celé je to už od pohledu plné referencí na slavnější předchůdce. Nejen všemi těmi odkazy na americké recenze, které snímek vychválily. Tady dělá dobrý dojem především souhra akce s hudbou, které slibují, že by v létě mělo jít o skutečně jedinečný zážitek. Ostatně, režíruje Edgar Wright, který si na spojení hudby s akčními filmy vždy potrpěl, takže měl na čem stavět. Že by se nakonec přeci jen vyplatilo, že vycouval z Ant-Mana?

Talentovaný mladý řidič (Ansel Elgort), který zajišťuje zločincům únik z místa činu, je ve své práci tím nejlepším z oboru i díky hudbě, kterou si během ní pouští. Když se Baby setká s dívkou svých snů (Lily James), vnímá to jako příležitost opustit život zločince a začít znovu. Poté, co je ale mafiánským bossem (Kevin Spacey) přinucen zúčastnit se další akce, která je předem odsouzena k neúspěchu, ocitá se v ohrožení jeho život, láska i svoboda. Dále hrají  Jamie Foxx, Jon Hamm, Jon Bernthal, Eiza González a Flea. Scénář a režie Edgar Wright. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 27. 7. 2017.

Galerie: 5

Baby Driver: Roztančený akční muzikál v nejnovějším traileru | Fandíme filmu Baby Driver: Roztančený akční muzikál v nejnovějším traileru | Fandíme filmu Baby Driver: Roztančený akční muzikál v nejnovějším traileru | Fandíme filmu Baby Driver: Roztančený akční muzikál v nejnovějším traileru | Fandíme filmu Baby Driver: Roztančený akční muzikál v nejnovějším traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest