Logan Lucky: Nová loupež od režiséra Dannyho parťáků v traileru

Logan Lucky: Nová loupež od režiséra Dannyho parťáků v traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Daniel Craig, Channing Tatum a Adam Driver jsou partička blbců, co se pokusí ukrást velké prachy.

Steven Soderbergh se nevyhýbá experimentování, zdaleka největší věhlas mu ale vynesla heistová trilogie Dannyho parťáci, ve které partička George Clooneyho s bondovským šarmem okrádala naduté boháče. Před časem Soderbergh tvrdil, že končí s filmem, a tak by leckomu mohlo připadat logické, že se vrací do hry právě s dalším heist filmem. Rozhodně se ale nedá mluvit o tom, že by si Soderbergh nějak ulehčoval, protože komediální novinka má oproti Dannyho parťákům hodně jinou atmosféru.

Zatímco populární trilogie sázela na eleganci, šarm a naleštěná kasina, Logan Lucky sleduje partu prosťáčků z jihu, kteří se snaží ukrást tržbu z pokladen automobilového závodu. Hlavním hrdinou snímku je Jimmy Logan (Channing Tatum), propuštěný dělník, který si myslí, že se jeho rodině lepí smůla na paty. Aby smůlu prolomil, tak se pustí společně s bratrem, jednorukým barmanem Clydem (Adam Driver) do zmiňované loupeže. A protože sami nemají příliš zkušeností, pomůžou z vězení utéct ještě kariérnímu zloději Joeovi Bangovi, kterého si s neuvěřitelnou chutí zahrál Daniel Craig. Dále hrají Seth MacFarlane, Riley Keough, Katie Holmes, Katherine Waterston, Dwight Yoakam, Sebastian Stan, Brian Gleeson, Jack QuainHilary Swank.Scénář napsala neznámá Rebecca Blunt. Datum americké premiéry je stanoveno na 18. 8., lokální uvedení zatím oznámeno nebylo. Snímek nicméně zakoupil Amazon, tak se přinejhorším dočkáme alespoň na téhle VOD službě. A teď už trailer:

Galerie: 3

Logan Lucky: Nová loupež od režiséra Dannyho parťáků v traileru | Fandíme filmu Logan Lucky: Nová loupež od režiséra Dannyho parťáků v traileru | Fandíme filmu Logan Lucky: Nová loupež od režiséra Dannyho parťáků v traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest