Rambo: První plakát z chystaného remaku

Rambo: První plakát z chystaného remaku | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Bollywood se pustil ve velkém do předělávek amerických akčňáků.

V Hollywoodu se mluvilo hned o několika různých projektech s Rambem. Nejprve se chystala regulérní pátá část série se Sylvesterem Stallonem, následně seriál s Rambovým synem, na kterém se Sly střídavě měl i neměl podílet. A nakonec jsme se dozvěděli, že se má restartovat s novým představitelem hlavní role.

Zatímco se ale v USA jen mluví, v Asii se jedná. Už předloni jsme vás informovali o připravované kuvajtské verzi Second Blood. Ta se nakonec skutečně dostala do kin a na VOD, ale bez jakéhokoliv mezinárodního zájmu, dokonce se mi nepodařilo najít ani trailer. Údajně se však chystá dvojka. A teď s vlastní verzí prvního Rambova příběhu přichází Bollywood. Projekt byl představen na festivalu v Cannes, odkud se k nám dostávají plakát (dole v galerii) a synopse:

Akční film představí posledního přeživšího člena elitních tajných složek indických ozbrojených sil, který se vrátí domů, jen aby zjistil, že válka zuří i tam. Po nuceném odchodu do nebezpečné džungle a zmrlých Himalájí rozpoutá peklo a stane se nezastavitelou mašinou na zabíjení, kterou z něj armáda vycvičila.

Sníme režíruje Siddharth Anand, který už má s remaky zkušenosti – jeho snímek Bang Bang! je předělávkou Cruiseova akčňáku Zatím spolu, zatím živí, který se částečně natáčel v Česku. Vedle toho Anand točil různé romance s (dnes už mezinárodními) hvězdami, jako jsou Priyanka Chopra a Deepika Padukone. Hlavní roli si v novém Rambovi zahraje Tiger Shroff, který je nejen hercem, ale také mistrem bojových umění.

Zajímavé je, že Rambo je prvním ze série pěti remakeů, na které společnost Original Entertainment zakoupila práva od Millenium Films. Po Rambovi tak přijdou na řadu indičtí Expendables, dále předělávka 16 bloků s Brucem Willisem, 88 minut s Alem Pacinem a Nejlepších z Brooklynu od Antoina Fuquy. Upřímě řečeno mi není úplně jasné, proč by měli mít v Indii zájem poslední tři filmy remakovat, když nejde ani o známá jména ani o nějak úspěšné tituly. Ale kdo ví, třeba byly Millenium Films ochotné poskytnout práva na slavnější značky jedině v rámci většího balíčku.

Nový Rambo se začne točit příští rok v únoru, aby koncem roku mohl jít do kin. Uvidíme, zda snímek zaznamená nějaký mezinárodní ohlas, nebo bude určený čistě pro specifický indický trh a několik dalších zemí, kde bollywoodské snímky frčí. Sylvester Stallone popřál projektu hodně štěstí. Na závěr přikládáme trailer na Bang Bang!, abyste viděli, jak takový bollywoodský remake vlastně vypadá. Těšíte se na tancujícího Ramba?

Zdroje: Variety, Wiki, Indie Wire, Sylvester Stallone

Galerie: 2

Rambo: První plakát z chystaného remaku | Fandíme filmu Rambo: První plakát z chystaného remaku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest