Avengers: Infinity War: Máme první oficiální synopsi

Avengers: Infinity War: Máme první oficiální synopsi | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Celý vesmír Marvelu bude čelit dosud nejnebezpečnější hrozbě.

Natáčení největšího marvelovského filmu všech dob je momentálně v plném proudu a rozhodně neplánuje jen tak skončit. Jak víme, Avengers Infinity War a dosud nepojmenovaní Avengers 4 se totiž natáčejí hned po sobě a kamery tedy přestanou pracovat až někdy koncem roku. Od premiéry Avengers Infinity War nás ale dělí už méně než rok, Marvel je totiž nějakým magickým způsobem schopný vyprodukovat většinu svých filmů jen za něco málo přes rok, a je tedy načase, aby začali o svém dosud nejambicióznějším projektu uvědomovat veřejnost. Na nějaké ty první opravdově záběry si ještě pořádně počkáme, v časopise Licensing Global ale Marvel zveřejnil alespoň vůbec první synopsi, spolu s dalšími dvěma na Black Panthera a Thora: Ragnarok. Já osobně z ní nic opravdu nového vyčíst nedokážu, tak se přesvědčte, jestli to dokážete vy.

Tým Avengers a jejich spojenci už mnoho let ochraňují náš svět před veškerými hrozbami, kterým by žádný hrdina nemohl čelit sám, z temných stínů kosmu ale povstává nové nebezpečí: Thanos. Tyran nechvalně proslulý po celé galaxii si dal za cíl sesbírat všech šest Kamenů nekonečna, artefaktů poskytujících nepředstavitelnou sílu, a hodlá s nimi šířit svou pokřivenou vůli po celé realitě. Vše, proti čemu Avengers bojovali, vedlo k této chvíli. Osud planety Země a celé existence samotné nikdy nebyl tak nejistý.

Prakticky to jsou tedy všechny věci, které jsme dosud věděli, jen zabalené do jednoho krátkého odstavce. Stačí ale na to, aby se každému fanouškovi rozproudila krev a uvědomila ho, že velká týmovka celého Marvel vesmíru už se doopravdy nevyhnutelně blíží. Dovedete ze synopse přeci jen dekódovat nějaké ty nové informace, nebo jste stejně jako já nic nenašli?

Jak už bylo řečeno, natáčení dál pokračuje, teď se většina dění bude přesouvat z Británie zpět do Atlanty, kde mají Avengers hlavní ateliér a natáčí se zde také v centru města, které často na plátně představuje New York. Ten by teoreticky mohla postihnout další katastrofa, protože produkce shání komparsisty do rolí policistů, hasičů a záchranářů. A bezpečnostní složky se málokdy sdružují ve větším množství na jednom místě, když všude vládne klid a mír. Produkce také shání komparsisty do rolí, které svým popisem připomínají wakandskou ostrahu a wakandské vědce. Zřejmě se tedy chystají také záběry z téhle fiktivní země. Na svém Instagramu se z natáčení přihlásil také Sebastian Stan (Winter Soldier), tak třeba tyhle dvě okolnosti spolu nějak souvisejí.

Kdo naopak ve filmu nebude, jsou Adam Warlock a Yondu. Potvrdil to James Gunn, který má vesmírnou část Marvelu na starosti. Adam Warlock byl zmíněný v jedné z potitulkových scén Strážců Galaxie 2, ale podle Gunna jej uvidíme až v Guardians of the Galaxy 3, nebo v některém z pozdějších filmů. A Michael Rooker (představitel Yondua) se sice objevil na natáčení Avengers 3, ale to byl podle Gunna jen úhybný manévr, aby se utajil jeho osud v předchozím filmu.

Dole v galerii na vás čeká ještě vydařený fanouškovský plakát a nakonec ještě přidáváme krátké video, ve kterém vás Robert Downey Jr. zve na natáčení filmu.

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Avengers: Infinity War: Máme první oficiální synopsi | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Máme první oficiální synopsi | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Máme první oficiální synopsi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest