Thor: Ragnarok: Nová synopse

Thor: Ragnarok: Nová synopse | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Hela má podle nového popisu filmu zálusk na asgardský trůn.

První trailer na Thora Ragnarok lámal po celém světě rekordy a je jasné, že i přes vlažně přijaté předchozí dva díly provází třetí film o severském bohovi hromu velká natěšenost. Jelikož je ale Ragnarok stále mnoho měsíců vzdálený od své premiéry, na nějaké velké množství nového reklamního materiálu si nejspíš můžeme nechat zajít chuť. Zatím se tedy musíme spokojit alespoň s krátkou novou synopsí, kterou Marvel otiskl v americkém časopise spolu se synopsí na Black Panthera, o které jsme vás informovali před několika dny.

Thorův svět se otřásá. Jeho prohnaný bratr Loki vládne v Asgardu, na obzoru se objevila mocná Hela, aby se trůnu zmocnila sama, a Thor je uvězněn na opačné straně vesmíru. Jestli se ze zajetí chce nějak dostat a zachránit svůj domov před hrozící destrukcí, musí se nejdříve probojovat skrz životu nebezpečný mimozemský turnaj a porazit tu svého bývalého spojence a přítele z Avengers…Neuvěřitelného Hulka!

Jak asi sami vidíte, synopse neodhaluje prakticky vůbec nic nového a velice se podobá té původní, kterou jsme obdrželi začátkem ledna. Jediná výraznější věta, která stojí za zmínku, je ta zmiňující hlavní záporačku Helu. Z traileru se zdá, že se pokouší Asgard srovnat se zemí a nenechat kámen na kameni, podle popisu ale bude usilovat o jeho trůn. Její jediný dialog v ukázce je dokonce ,,Asgard je mrtvý“, což žádné ambice o trůn nenaznačuje, tak uvidíme, jak to s jejím plánem nakonec dopadne. Nakonec přidáváme ještě vtipné video, které ukazuje, jak asi Thor přišel ke svému novému sestřihu. Dole v galerii si můžete prohlédnout, jak bude vypadat Thor: Ragnarok Lego.

Thor: Ragnarok je pokračováním Thora: Temného světa a Avengers: Age of Ultron. Odinův syn (Chris Hemsworth) se vrací do Asgardu, aby našel odpovědi na znepokojující otázky, které mu zasely do hlavy vize Scarlet Witch. Na trůnu nachází Lokiho (Tom Hiddleston) převtěleného v jeho otce a pomalu se ve světě polobohů schyluje k Ragnaroku, kataklyzmické události, která restartuje běh dějin. Vedle Hemswortha a Hiddlestona se vrací také Jamie Alexander a Anthony Hopkins. Doplní je Mark

Ruffalo jako Hulk a nově byli do série obsazeni Cate Blanchette, Karl Urban, Jeff Goldblum a Tessa Thompson. Scénář napsali Craig Kyle, Christopher Yost a Stephany Folsom. Režírovat bude Taika Waititi. Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017.

Zdroje: Marvel, Flickering Myth

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 7

Thor: Ragnarok: Nová synopse | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Nová synopse | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Nová synopse | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Nová synopse | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Nová synopse | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Nová synopse | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Nová synopse | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest