The Recall: Wesley Snipes v béčkovém "Predátorovi"

The Recall: Wesley Snipes v béčkovém "Predátorovi" | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Wesley Snipes je jedinou šancí party děcek, při souboji se šmejdem z vesmíru.

O příštím filmu Wesleyho Snipese, nazvaném The Recall, jsme stručně psali minulý rok. Představitel Bladea se v tomto snímku stane jedinou nadějí pětice mladých lidí, kteří si jedou užít víkend na odlehlou chatu v lesích. Místo víkendové pařby na ně ale čeká mimozemská invaze na Zemi a boj o holé životy. Hlavní pětice se chtě nechtě musí spolehnout na podivínského lovce v podání Snipese, který tvrdí, že tento útok byl předpovězen již před mnoha lety.

Hlavních rolí se ujali RJ Mitte (Walter White Jr. ze seriálu Breaking Bad), Jedidiah Goodacre (Tomorrowland), Niko Pepaj (seriál Awkward), Hannah Rose May a Laura Bilgeri. Film půjde již za necelý měsíc do amerických kin, konkrétně 2.6. O české distribuci zatím nemáme žádnou informaci, je možné, že film u nás půjde rovnou na video. Odpovídal by tomu totiž trailer, který můžete zhlédnout níže.

The Recall působí jako celkem obyčejné, a ne až tak zajímavé béčko, jehož jediným kladem by mohl být Wesley Snipes. Zajímavostí zůstává asi jen nový formát, ve kterém se bude v některých kinech promítat – jde o ultraširoký Barco Escape, ve kterém je obraz třikrát širší než ve standardním kině, protože se krom čelní stěny sálu promítá také na ty boční. Touto technologií ale disponuje opravdu jen několik málo kin v Evropě, konkrétně v zemích Beneluxu a jedno na severu Polska. V přiloženém videu se tak alespoň můžete pro představu podívat, jak Barco Escape vypadá.

Galerie: 6

The Recall: Wesley Snipes v béčkovém "Predátorovi" | Fandíme filmu The Recall: Wesley Snipes v béčkovém "Predátorovi" | Fandíme filmu The Recall: Wesley Snipes v béčkovém "Predátorovi" | Fandíme filmu The Recall: Wesley Snipes v béčkovém "Predátorovi" | Fandíme filmu The Recall: Wesley Snipes v béčkovém "Predátorovi" | Fandíme filmu The Recall: Wesley Snipes v béčkovém "Predátorovi" | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest