Šéf Marvelu: Postavy z TV se ve filmech nakonec možná objeví

Šéf Marvelu: Postavy z TV se ve filmech nakonec možná objeví | Fandíme filmu
Neznamená to ale nutně, že dojde ke crossoveru.

Na tuhle otázku už byli představitelé filmové i televizní části Marvelu dotazováni mnohokrát a odpověď byla vždy podobně neurčitá a vyhýbavá. Nikdo se setkání televizního a filmového světa nebrání, a pokud by mělo přirozeně vycházet z příběhových okolností a podařilo by se jej zorganizovat, pak na něj klidně dojít může. Většina z nás už se ale po těchto vyhýbavých odpovědích nejspíš dávno smířila s tím, že Marvel s nějakým propojováním obou světů nepočítá. Bylo by to komplikované a jak víme, televizní a filmová část spolu příliš nekomunikují. V nejnovějším rozhovoru však šéf Marvelu, Kevin Feige, vnesl do celé problematiky trochu vzruchu.

Reportér se jej zeptal, jestli postavy, které jsme viděli v seriálech, už ve filmech nikdy neuvidíme. Na to šéf Marvelu odvětil, že nic není definitivní. Budoucnost je dlouhá doba, dál se budou dělat filmy i seriály. A tak není vyloučené, že jednou skutečně dojde ke crossoveru anebo se některá z postav využije znova. Co přesně se tím Feige snaží říct?

S crossoverem je to jasné. Pořád není psáno, že k němu nikdy nedojde. Třeba jednou obě strany studia začnou víc spolupracovat, nebo dojdou nápady, návštěvnost v kinech bude klesat a propojení s televizními hrdiny může být posledním pokusem o zvýšení diváckého zájmu. Ale to opětovné využití těch samých postav je skutečně zajímavé. Chce tím Feige říct, že jednou můžeme v kinech dostat například Daredevila, kterého nebude hrát Charlie Cox? A pokud by se něco takového stalo, znamenalo by to, jen to, že postava byla přeobsazená, ale jde o její další příběh, v rámci dosavadní kontinuity? Anebo by filmový Marvel neváhal ignorovat seriály tak výrazně, že by dokonce přivedl na plátna nového hrdinu, aniž by se zabýval tím, že daný hrdina nějakou dobu zažíval dobrodružství na televizní obrazovce?

Ať už to Feige vidí jakkoliv, z jeho vyjádření je znovu zřejmé, že v nejbližších letech se s jakýmkoliv setkáním obou směrů nepočítá, takže pro tuto chvíli si o hypotetickou budoucnost nemusíme dělat příliš velké obavy.

Zdroj: io9

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest