Batman: Josh Gad chce hrát Penguina

Batman: Josh Gad chce hrát Penguina | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
A co se líbí režiséru Mattu Reevesovi na postavě Batmana?

Začátkem dubna se Joshe Gada fanoušek na Twitteru zeptal, jakou roli snů by si chtěl zahrát, kdyby si mohl vybrat.  Na to Gad odepsal, že cokoliv ve Star Wars nebo záporáka Penguina v Batmanovi. Před několika dny pak bez jakéhokoliv komentáře sdílel komiksový obrázek Tučňáka a včera retweetnul fanart od populárního autora BossLogic. Co to znamená? Pravděpodobně opravdu jenom to, že by Gad chtěl postavu hrát. Z internetových kampaní se málokterému herci povedlo vyšplhat až k roli a vlastně ani nikde není dáno, že bychom se Penguina měli někdy v dohledné době na plátnech dočkat.

Další hollywoodský umělec, který by chtěl dělat na Batmanovi? Oscarový skladatel Michael Giacchino (Vzhůru do oblak, Ratatouille, Jurský svět, Rogue One, Doctor Strange, Spider-Man Homecoming). V kratičkém rozhovoru během premiéry Strážců Galaxie 2 se nechal slyšet, že by mu bylo ctí příštího Batmana komponovat, jen by záleželo na tom, kdo film natočí. A jak víme, The Batmana režíruje Matt Reeves, pro kterého Giacchino ozvučil jeho tři poslední filmy – Let Me In, Úsvit Planety opic a Válku o Planetu opic.

Sám Matt Reeves byl na postavu také nedávno tázaný. Řekl, že byl jako malý Batmanem naprosto posedlý. Hrozně ho na postavě baví, že nemá žádné nadpřirozené schopnosti, je to člověk z masa a kostí. A taky je to zmučená duše, která se potýká se svojí minulostí a snaží se nějak protlouct ve světě, který není v pořádku a je v něm mnoho špatného. Na závěr Reeves dodal, že je to opravdu silná postava, podobně jako je Caesar, v jeho právě dokončované Válce o Planetu opic.

A poslední batmanovská zprávička: Podle Heroic Insideru Ben Affleck už zase trénuje na roli Batmana. Pokud je to pravda a Affleck skutečně zase posiluje, nejspíš by to znamenalo, že se se začátkem natáčení počítá ještě na letošní rok.

Galerie: 3

Batman: Josh Gad chce hrát Penguina | Fandíme filmu Batman: Josh Gad chce hrát Penguina | Fandíme filmu Batman: Josh Gad chce hrát Penguina | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest