Disney oznámil datum premiéry pro řadu chystaných animáků

Disney oznámil datum premiéry pro řadu chystaných animáků | Fandíme filmu
Fanoušci animáků, vytáhněte si diáře. Disney a spol. udělali slušná škatulata v nadcházejících premiérách.

Po nedávné smršti novinek ze studia Fox, ve které jsme se dozvěděli, kdy se dočkáme všech pokračování Avatara, X-Menů a dalších bijáků, na nás informace o svých nadcházejících filmech vyvalila i společnost Disney. Konkrétně se tedy zaměříme na její animovanou tvorbu, kde v poslední době bylo oznámeno jak přesunutí několika očekávaných filmů, tak i oznámení několika nových (možná to mělo souvislost s hrozící stávkou scénáristů, kdo ví). Vezměme to hezky chronologicky.

Začínáme pokračováním filmu o videoherní postavičce, která už nechce být padouchem a vydává se na své doposud největší dobrodružství. Raubíř Ralf 2 se měl původně do kin podívat 9.3. 2018, Disney však datum změnil na 21.11. 2018. Doslova gigantického posunu se dočkala i adaptace knihy Jack a fazole s názvem Gigantic, která si svou premiéru odbude o dva roky později než původně bylo zamýšleno, přesněji 25.11. 2020. A změny se dotkly i doposud nepojmenovaného snímku, který měl mít premiéru 25.11. 2020, nyní se premiéra odsunula přesně o rok, na 24.11. 2021.

Co se týče nově oznámených filmů, největší rozruch Disney udělal, když ozmámil pokračování svého nejvýdělečnějšího a v poslední době nejznámějšího animovaného filmu. Ano, tušíte správně, Ledové království se dočká pokračování. To sice už nějakou dobu víme, ale až nyní jsme se dozvěděli, kdy se tak stane. Fanoušci, tedy zvláště fanynky, se dalšího dobrodružství Elsy a Anny dočkají 27.11. 2019, skoro přesně pět let od premiéry prvního dílu.

A na závěr malý bonus Disneyho nabídku: Za necelé tři roky doslova přiletí pokračování ne moc dobře přijatého filmu o nejslavnějších ptácích ptácích světa. Distribuci filmů na motivy populární mobilní hry má na starosti Sony, které další díl Angry Birds přinese 20.9. 2019.

Překvapilo vás nějaké oznámení nebo jste se svého vysněného animáku nedočkali? Napište nám to do diskuze.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest