The Star: Příběh Vánoc dostane nový animovaný kabát

The Star: Příběh Vánoc dostane nový animovaný kabát | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Stavíte na Vánoce rádi Betlém? Sony Animation jej vymodelovalo rovnou ve 3D

Ježíšek se podle biblického příběhu narodil v městě Betlémě. To víme všichni. A taky je dobře známo, že to bylo ve chlévě. Ale co zvířata? Co osel, holubice, nebo velbloudi? Jak zrovna oni byli pro tyto události důležití? Právě tomu se podívá na zoubek připravovaný 3D animovaný film Timothyho Reckarta nesoucí název The Star.

Tuhle křesťanskou legendu o putování za hvězdou na plátna kin přinesou Sony Pictures Animation ve spolupráci s Franklin Entertainment a The Jim Henson Company. Autorem scénáře pak je Carlos Kotkin, který stojí za filmy jako Rio 2 či Lovecká sezóna: Strašpytel. Hlasy jednotlivým postavám navíc propůjčí celá řada známých herců. Jako Marie k nám bude promlouvat Gina Rodriguez (známá třeba z Deepwater Horizon: Moře v plamenech), role Josefa se ujme Zachary Levi, který už například nadaboval postavu Flynna Ridera v oblíbené disneyovské pohádce Na vlásku.

Pokud se pak podíváme na ono zmíněné zvířectvo, o slavná jména opravdu není nouze. Steven Yeun (jako osel Bo), Kelly Clarkson (jako klisna Leah), Oprah Winfrey (jako velbloudice Deborah), Tracy Morgan (jako velbloud Felix), Tyler Perry (jako velbloud Cyrus), Keegan-Michael Key (jako holubice Dave), Gabriel Iglesias (jako pes Rufus) nebo třeba Anthony Anderson (jako kozel Zach). Zapomenout pak pochopitelně nesmíme ani na krále Heroda, kterého namluví Christopher Plummer.

Jak je tedy vidno, tenhle snímek má zatím vcelku slušně našlápnuto. Otázkou zůstává, jaký bude výsledek. Na to si ale budeme muset ještě dlouho počkat. Americká premiéra bude 10. 11. 2017.

 

 

Galerie: 2

The Star: Příběh Vánoc dostane nový animovaný kabát | Fandíme filmu The Star: Příběh Vánoc dostane nový animovaný kabát | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest