Kingsman: Zlatý kruh: Plnohodnotný trailer je konečně tu

Kingsman: Zlatý kruh: Plnohodnotný trailer je konečně tu | Fandíme filmu
Eggsy je připravený na své další špionážní dobrodružství. AKTUALIZOVÁNO o eRkovou verzi traileru.

AKTUALIZACE: Objevila se také necenzurovaná verze traileru, která se však liší pouze v tom, že si Eggsy na konci zafuckuje:

Podívejte se na první trailer k očekávané špionážní komiksovce Kingsman: Zlatý kruh, který na to jde pozvolna. Připomene vztah Harryho (Colin Firth) s Eggsym (Taron Egerton), ukáže, jak likvidace sídla Kingsmanů dá nový příběh do pohybu, a najednou je půlka teaseru pryč. Ve druhé půlce se teaser rozjede a celkově je sledem řádky oblíbených bondovských klišé, se kterými si Kingsman tak rozkošnicky hraje. Je tu podvodní auto, automobilová honička, základna padoucha v kráteru vyhaslé sopky (o co, že se před koncem filmu stačí probudit), speciální udělátka, tajné vstupy, nebezpeční padouchovi poskoci (s mechanickýma rukama), akce na lanovce v horském středisku a patřičná porce výbuchů.

Je zkrátka znát, že režisér Matthew Vaughn dostal větší rozpočet, a jako obvykle z něj vyždímal maximum. První film připomínají akční momenty, které jsou opět točené takovým tím neskutečně kinetickým způsobem, kdy kamera živě následuje dění, aniž by vás okrádala o přehlednost situace. Upoutávka také nijak netají, že Harry přežil. Ostatně už dříve byl Colin Firth na plakátech, teď je tedy i v prvním teaser traileru. Páska přes oko je prvním krokem k vysvětlení toho, jak přežil kulku do hlavy a musí se nechat, že s tou páskou působí zlověstně. Bude snad tentokrát kopat za druhou stranu?

Kingsman: Tajná služba představil svět Kingsmanů – nezávislé mezinárodní informační agentury, která operuje v nejvyšším stupni utajení, aby udržela svět v bezpečí. V Kingsman: Zlatý kruh na naše hrdiny čeká několik nových překážek. Jejich základna je zničena a celý svět je držený jako rukojmí. Cesta je vede do USA, kde objeví spřátelenou špionážní organizaci Statesman, která byla založená ve stejné době, jako Kingsman. Nové dobrodružství otestuje sílu i chytrost agentů na maximum, když se dvě agentury spojí, aby porazily bezcitného společného nepřítele, aby zachránily svět, což už se pro Eggsyho (Taron Egerton) začíná stávat pravidelným zvykem...

Kingsman: Zlatý kruh

22.09.2017 | USA, Velká Británie
Akční, Komedie, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest