The Little Hours: Kam se na tyhle jeptišky hrabe Sestra v akci

The Little Hours: Kam se na tyhle jeptišky hrabe Sestra v akci | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Whoopi Goldberg byla proti těmhle holkám slabá káva. Seznamte se se skutečně neslušnými jeptiškami, koukněte na trailer.

The Little Hours provází výborná pověst už z festivalu v Sundance. Jeff Baena (Life after Beath, Joshy) natočil podle ohlasů správně sprostou a drzou komedii z prostředí středověkého sesterského řádu. Hlavními hrdinkami jsou sestry v podání Alison Brie (Community, Mad Men), Kate Micucci (Teorie velkého třesku, Don’t Think Twice) a Aubrey Plaza (Legion, Park and Recreations). Ty jsou tak strašně vulgární a nesnesitelné, že svými nadávkami vyženou z kláštera pomocnou sílu. To otevírá prostor pro mladého Massetta (Dave Franco), který je na útěku před svým pánem (Nick Offerman), jemuž zneuctil manželku. Massetto předstírá, že je hluchoněmý a začne v klášteře vypomáhat. Brzy se však jeho přítomnost v ženském řádu zvrhne v nezřízené pitky a sexuální orgie.

Trailer film vykresluje jako správně peprnou zábavu, která dává vzpomenout na Monty Pythonův Svatý grál, Bláznivá dobrodružství Robina Hooda či Prince a Pruďase, tak snad tím posledním jmenovaným nebudou The Little Hours příliš inspirovat, protože to tenkrát žádná velká pecka nebyla. Zvolený song s předkládanými záběry funguje skvěle, stejně jako moderní chování v historizujících kulisách. Matku představenou si zahrála Molly Shannon, otce Tommassa John C. Reilly a biskupa Fred Armisen. Americká premiéra je stanovená na 30. 6., tak snad se snímek dostane co nejdřív i k nám.

Galerie: 6

The Little Hours: Kam se na tyhle jeptišky hrabe Sestra v akci | Fandíme filmu The Little Hours: Kam se na tyhle jeptišky hrabe Sestra v akci | Fandíme filmu The Little Hours: Kam se na tyhle jeptišky hrabe Sestra v akci | Fandíme filmu The Little Hours: Kam se na tyhle jeptišky hrabe Sestra v akci | Fandíme filmu The Little Hours: Kam se na tyhle jeptišky hrabe Sestra v akci | Fandíme filmu The Little Hours: Kam se na tyhle jeptišky hrabe Sestra v akci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest