Overdrive: Scott Eastwood je rychlý a extrémní

Overdrive: Scott Eastwood je rychlý a extrémní | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Jestli vám bláznivý směr značky Rychle a zběsile už dávno nevoní, třeba vám spraví chuť Extrémní rychlost.

Scott Eastwood právě dovádí jako nováček za volantem v Rychle a zběsile 8, kde ho bohužel parta nebrala vážně. Overdrive (v češtině Extrémní rychlost) je podle traileru oproti superúspěšné sérii druhá liga, ale to hned nemusí znamenat, že si nezaslouží naši pozornost a filmů s auty není nikdy dost. Eastwood se od auťáků nevzdálí a pro tentokrát je tu vyobrazen s aurou frajera. Jakožto Andrew Foster s nevlastním bráchou Garrettem se specializují na krádeže veteránů. Problémy však přijdou ve chvíli, když v jižní Francii nevědomky ukradnou cenný kousek zločineckému bossovi Jacomu Morierovi. Nezabije je pod podmínkou, že pro něj získají jedno z legendárních Ferrari, které patří jeho úhlavnímu nepříteli Maxi Klempovi.

Eastwoodova filmového bráchu si zahrál Freddie Thorp (To Dream), jednu z jejich kamarádek ztělesnila Ana de Armas (Nebezpečné pokušení). Mafiána si střihl Simon Abkarian a jeho nepřítel má tvář Clemense Schicka (oba dva herci se objevili v Casinu Royale). Film se natáčel v Paříži a Merseille pod režisérským dohledem Antonia Negreta, jenž je podepsaný pod několika seriály (Legends of Tomorrow, Flash, Arrow...). Jedním z producentů se stal Pierre Morel (Okrsek 13, 96 hodin). Scénář napsali Michael Brandt a Derek Haas, kteří se společně podíleli na Rychle a zběsile 2, Wanted nebo 3:10 vlak do YumyExtrémní rychlost zasáhne české diváky 15. června, do slovenských kinosálů dorazí 29. 6..

 

Galerie: 2

Overdrive: Scott Eastwood je rychlý a extrémní | Fandíme filmu Overdrive: Scott Eastwood je rychlý a extrémní | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest