Triple Threat: Iko Uwais a spol. našli svoje protivníky

Triple Threat: Iko Uwais a spol. našli svoje protivníky | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Role záporáků si rozebrali Scott Adkins, Michael Jai White a Michael Bisping. Film změnil režiséra. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Scott Adkins sdílel první fotku z filmu, najdete ji dole v galerii.

Původní novinka: Triple Threat se začíná vyvíjet slibně. Natáčení se už rozjelo v Thajsku, domovině Tonyho Jaa, kde se s ním na jedné straně sejdou Iko Uwais a Tiger Chen Hu. Akční pasáže si vezme do parády Chad Stahelski (John Wick 1 a 2) a aby se trio hrdinů nevypořádalo s protivníky až moc snadno, postaví se proti nim kapacity Scott Adkins, Michael Jai White a Michael Bisping. Adkinsovy bojové dovednosti jsou nám dobře známé třeba z Ninji 1 a 2 nebo ze série Neporazitelný, kde byl v druhém díle White jeho soupeřem. Ten ještě ukázal co umí např. v Blood and Bone nebo ve websérii Mortal Kombat: Legacy. Společně s Adkinsem se ještě objevili ve sci-fi seriálu Metal Hurlant Chronicles. Bisping je profesionální zápasník MMA, jehož si můžete pamatovat z xXx: Návrat Xander Cage.

K pánům se ještě přidaly dvě dámy. První je americko-čínská herečka Celina Jade, kterou znají diváci seriálu Arrow jako hrdinku Shado a její dvojče Mei. Vidět jsme ji mohli také v Krvavém Bangkoku, kde si zahráli i Tony Jaa a Michael Jai White. Druhou je potom Thajka JeeJa Yanin, jež předvedla, že se umí slušně ohánět ve filmu Duch boje a dojem zanechala i v Never Back Down 3. S Adkinsem si zahrála v Hard Target 2. Od první novinky režii převzal kaskadér Jesse V. Johnson (The Butcher, Zásilka) a k jisté změně došlo i u popisu filmu, který hovoří o dceři milionáře utíkající před vražedným kartelem. Té se podaří získat trojici bojovníků, aby ji ochránili a tvrdě se pomstili jejím nepřátelům.

Zdroje: Scott Adkins, Impact Online

Galerie: 2

Triple Threat: Iko Uwais a spol. našli svoje protivníky | Fandíme filmu Triple Threat: Iko Uwais a spol. našli svoje protivníky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest