Benedict Cumberbatch si zahraje podvodníka

Benedict Cumberbatch si zahraje podvodníka | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Chystá se další skutečný příběh, který připomene Spielbergovo Chyť mě, když to dokážeš.

Benedict Cumberbatch už hrál superhrdinu, geniálního detektiva, draka, záporáka ve Star Treku, ale ještě nikdy před tím nehrál podvodníka. A tuto roli by si měl zahrát v připravované filmové adaptaci románu Muž v obleku Rockefellera (The Man in the Rockefeller Suit). Deadline zveřejnil zprávu, že Cumberbatch je právě v raném jednání se studiem Fox a čeká se na jeho vyjádření.

Film by měl být točen podle populárně naučné knihy spisovatele Marka Seala, která líčí příběh německého přistěhovalce, který přijel v roce 1970 do USA a začal podvádět lidi pod falešnými identitami. Přijal jméno Clark Rockefeller a vystupuje jako člen slavného rodu. Pracoval na Wall Street a dokonce byl deset let ženatý s ženou, která celá léta nevěděla, kdo skutečně je. Celá věc se ale pokazila v roce 2000, kdy byl odhalen. Pokud si chcete nechat zkazit překvapení, najdete zbytek jeho příběhu už teď na Wikipedii.

Kniha byla poprvé publikována v roce 2011 a dva roky na to se k její adaptaci přihlásil režisér Walter Salles (Motocyklové deníky, Paříži, miluji Tě). Scénář napsal Bar Katz a roku 2014 se dostal na „Černou listinu“ (anuální seznam nejlepších nerealizovaných filmových scénářů).

Celé to působí jako variace na film Chyť mě, když to dokážeš a Cumberbatch se nikdy nemotá kolem velkých propadáků, vybírá si celkem zajímavé projekty, takže zatím situace vypadá slibně a projekt si rozhodně zaslouží pozornost. Do té doby, se můžeme těšit na Cumberbatche v roli Edisona v nadcházející Current War a držet mu palce, ať si stále vybírá takto zajímavé a nadějné projekty.

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Benedict Cumberbatch si zahraje podvodníka | Fandíme filmu Benedict Cumberbatch si zahraje podvodníka | Fandíme filmu Benedict Cumberbatch si zahraje podvodníka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest