Thor 3: Jeho trailer je Disneyho vůbec nejsledovanější

Thor 3: Jeho trailer je Disneyho vůbec nejsledovanější | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
A možná přijde i Collector.

Jeden neví, kam přesně na to studia chodí, ale podle Disneyho tu máme další rekord. První teaser trailer k Thor: Ragnarok nastřádal během prvních 24 hodin největší počet zhlédnutí v historii Disneyho i Marvelu. A to se netýká jen Disneyho pohádek. Teaser na Thora 3 prý předběhl také Star Wars i Pixar.

Kdo jste ukázku viděli, tak víte, že opravdu stojí za to. Thorova filmová série obecně platila za tu slabší část filmového světa Marvelu, takže produkce evidentně zapracovala na výrazném posunu. Minimálně teaser se jim vyvedl. Získal 136 milionů zhlédnutí, před tím držela první místo Kráska a zvíře se 127 miliony. Toto prvenství ovšem podle The Hollywood Reporteru platí pouze pro Disneyho, protože celkově má vést první ukázka na nové zpracování Kingova „To“. Tu mělo vidět za první den 197 milionů diváku.

Pro Thora ovšem bude zásadní, jaké tržby předvede v kinech. První díl utržil v pokladnách celkových 449 milionů dolarů, dvojka pak 644 mil. Dá se tedy očekávat, že díky dobrému mixu postav, děje i originálnímu zpracování by se mohl Thor vyšvihnout do pěkných černých čísel. Uvidíme 26.10. 2017 v českých a 2. 11. ve slovenských kinech.

Na závěr zmiňme jednu zajímavost. Podle pozorných fanoušků by se v Thor: Ragnarok mohla objevit Collectorova (Benicio Del Toro) pevnost. Collector se už mihl na konci Thora: Temný svět, takže možné je ledacos. Indicií tomu nasvědčující má být její zachycení v teaseru k Thorovi (viz galerie). Myslíte, že dojde výrazněji k míchání světů Strážců a Thora nebo je to jen pomrknutí pro fanoušky?

Thorovi: Ragnarok je Thor uvězněný na druhém konci vesmíru bez svého mocného kladiva. V závodě s časem se pokusí dostat zpět do Asgardu, aby zastavil Ragnarok – destrukci svého domova a konec celé asgardské civilizace. To vše z rukou nového mocné hrozby, bezcitné Hely. Nejprve ale bude muset Thor přežít smrtící gladiátorskou soutěž, ve které je postavený proti dřívějšímu spojenci a kolegovi Avengerovi – proti Neuvěřitelnému Hulkovi.

Thora Ragnarok režíruje Taika Waititi, v hlavních rolích Chris Hemsworth jako Thor a Tom Hiddleston jako Loki. Dále hrají Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson a Karl Urban, společně s Markem Ruffalem a Anthonym Hopkinsem. Produkují Kevin Feige, Louis D’Esposito, Brad Winderbaum a Victoria Alonso. Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017.

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Thor 3: Jeho trailer je Disneyho vůbec nejsledovanější | Fandíme filmu Thor 3: Jeho trailer je Disneyho vůbec nejsledovanější | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest