Star Wars: Zítra očekáváme velké oficiální oznámení

Star Wars: Zítra očekáváme velké oficiální oznámení | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Čeká nás nový trailer? Původní verze staré trilogie na Blu-ray? Nebo nějaká nudná blbost? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Tak to velké překvapení, které si nesmíme nechat v žádném případě ujít, je oznámení nové charitativní sbírky. Což je věc jistě záslužná, ale dopředu o ní před fanoušky mluvit jako o velkém oznámení, které určitě chtějí vidět? No nevím nevím, to je tak trochu podpásovka.

Původní novinka 10.4.: Od čtvrtka do neděle se v americkém Orlandu koná Star Wars Celebration, velká fanouškovská akce, během které Lucasfilm představí celou řadu Star Wars novinek. Očekáváme přednášky různých hostů (viz starší novinka), představení Epizody VIII, představení filmu s Hanem Solem, představení nové řady Star Wars Rebels, potenciálně odhalení dosud neoznámených Star Wars filmů a také první trailer a první behind the scenes video k Epizodě VIII. Už zítra nicméně v Good Morning America (pořad běží na stanici ABC, kterou, stejně jako Lucasfilm, vlastní Disney) máme přislíbené „oznámení, které nechcete propásnout“.

Samozřejmě by to nebylo poprvé ani naposledy, kdy by nám velká hollywoodská korporace slíbila velké odhalení, a pak z toho byla nějaká nepodstatná blbina. Nicméně co tedy o celé věci víme a čeho bychom se mohli dočkat?

Oznámení by nějak mohlo (mělo) souviset se 40letým výročím Hvězdných válek. Až to oznámení uslyšíme, tak „budeme chtít být součástí této Síly (Force)“. Oznámení společně přinesou Luke Skywalker a Rey. A to oznámení se „chystá už 40 let“.

Zdá se tedy, že na místě budou Mark Hamill a Daisy Ridley. Ty by si snad nezvali do studia, kdyby šlo o úplnou pakárnu. Nebo ano? Oznámí pouze to, že se o víkendu koná Star Wars Celebration a pustí nám tři vteřiny z očekávaného traileru? Prozatím totiž všichni insideři trvají na tom, že zítra trailer neuvidíme, ale opravdu se jej dočkáme až během Star Wars Celebration. Tak co jiného by dvojice mohla přinést? Upoutávka říká, že budeme chtít být „součástí Síly“. Dojde snad na oznámení nějaké multiplayerové videohry? Spuštění nějaké online komunity ve stylu potterovského Pottermore? Nebo nás čeká oznámení nějakého nového Star Wars lunaparku? Poslední indicií je, že se oznámení „chystá čtyřicet let“. Že bychom se dočkali u příležitosti výročí vydání původní trilogie v původní podobě, jakou měly filmy před tím, než je začal George Lucas restaurovat?

Zatím z toho nejsme příliš moudří, takže čekáme na vaše teorie. Good Morning America se zítra vysílá od jedné do tří středoevropského času, tak se stavte, všechno podstatné vám budeme hned předávat.

Galerie: 2

Star Wars: Zítra očekáváme velké oficiální oznámení | Fandíme filmu Star Wars: Zítra očekáváme velké oficiální oznámení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest