Gotham City Sirens: Bryce Dallas Howard jako Poison Ivy?

Gotham City Sirens: Bryce Dallas Howard jako Poison Ivy? | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Když chcete vědět, jestli by vaše oblíbená herečka nechtěla hrát vaši oblíbenou komiksovou postavu, tak se jí prostě zeptejte.

O Gotham City Sirens zatím nevíme zhola nic, a tak se fanoušci hladově chytají každého informačního stébla. Jisté je pouze to, že film zrežíruje David Ayer, že bude pojednávat o Poison Ivy, Catwoman a Harley Quinn, a že roli Harley si zopakuje Margot Robbie, která je zároveň producentkou filmu.

Před časem se objevila neoficiální šuškanda, která do role Poison Ivy pasovala Megan Fox, teď k sobě přitáhla pozornost Bryce Dallas Howard (Jurský svět, Můj kamarád drak). Té se na twitteru fanoušek zeptal jestli by si nechtěla zahrát Poison Ivy. Na to herečka odpověděla, že je „pěkně drsná“ a přiložila gif z filmu Batman a Robin. Následně herečka zareagovala sérií smajlíků také na článek, který na její předchozí gif upozornil širší veřejnost, a také na artwork, na kterém je jako Poison Ivy vyobrazena. Prohlédnout si jej můžete dole v galerii. Herečka si dost možná s fanoušky jen tak hraje, ale co říkáte? Slušelo by jí to v roli nebezpečné záporačky?

Zdroje: Bryce Dallas Howard I, II, III

Galerie: 2

Gotham City Sirens: Bryce Dallas Howard jako Poison Ivy? | Fandíme filmu Gotham City Sirens: Bryce Dallas Howard jako Poison Ivy? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest