Deadpool 2 přinese wickovskou akci a bude jí hodně

Deadpool 2 přinese wickovskou akci a bude jí hodně | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Cablea mohl hrát Brad Pitt. Proč se nakonec role nezhostí?

Fanoušci Johna Wicka zbystřete pozornost. Režisér David Leitch, který byl jedním z režisérů prvního Wicka, v rozhovoru uvedl, že chce v Deadpoolovi 2 přinést větší množství akce, udělat jí komplexnější, zajímavou a točit ji ve stylu, v jakém pracuje jeho firma 87Eleven. Ta dělala akci právě pro Johna Wicka, ale také pro Atomic Blonde s Charlize Theron, pro Muže taiči nebo Bourneův odkaz. Zároveň režisér slibuje, že si dvojka zachová stejný komediální tón, jaký měla jednička. Davidovým cílem je přenést vše dobré z minula, dál to doplnit a rozšířit Deadpoolův svět.

Víme, že se do něj zapojí celá řada postav, jmenovitě především Domino a Cable. Do role Domino byla před časem definitivně obsazená Zazie Beetz, představitel Cablea se nadále hledá. Sám Leitch připustil, že Michael Shannon skutečně je jedním z kandidátů a režisér s ním bude spolupracovat rád, pokud nakonec bude Shannon vybraný, ale zároveň prý pořád ještě nic není rozhodnuté a seznam adeptů je široký. Leitch také potvrdil nedávnou zprávu, podle které byl jednu dobu předním kandidátem Brad Pitt! Ten měl herecké zkoušky s Ryanem Reynoldsem a na konci článku dokonce můžete vidět oficiální artworky, které unikly ze zákulisí produkce na internet. Bohužel, spolupráce nevyšla kvůli Pittovu nabitému harmonogramu. Že by Brad skutečně letos v létě začal natáčet Světovou válku Z 2?

 

Zdroje: Empire, Comicbook.com, Joblo

 

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Deadpool 2 přinese wickovskou akci a bude jí hodně | Fandíme filmu Deadpool 2 přinese wickovskou akci a bude jí hodně | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest