Joss Whedon má natočit film s Batgirl

Joss Whedon má natočit film s Batgirl | Fandíme filmu
Jak má být její filmová verze pojatá?

Jedna z nejpřekvapivějších zpráv za poslední dobu je tu. Joss Whedon zrežíruje pro Warner samostatný film s Batgirl. K podpisu smlouvy ještě nedošlo, ale to by snad měla být formalita. Whedon má psát scénář, režírovat i produkovat, můžeme tedy doufat, že to znamená, že má Joss nad projektem plnou kontrolu a nikdo mu nebude do práce zbytečně strkat prsty. Už v minulosti se spekulovala o tom, že by se Batgirl měla ve světě DC v nějaké podobě objevit, teď je to tedy definitivní. Projekt údajně vznikl teprve před měsícem a zatím se o něm ví jen to, že by se v něm měly objevit i další postavy z Gothamu, že by film měl pojednávat o té vůbec nejslavnější Batgirl, tedy o Barbaře Gordon, a že by se film měl inspirovat její podobou z New 52

Batgirl je jednou z nejpopulárnějších ženských hrdinek ze světa DC komiksu. Nejdříve se Barbara Gordon objevovala čistě jako dcera komisaře Gordona, později se z ní stala maskovaná bojovnice se zločinem. V sérii New 52 se Barbara zotavila z vážného zranění páteře, které jí způsobil Joker, a kvůli kterému byla dlouhé roky upoutána na invalidní vozík. Znovu může chodit a znovu obléká kostým Batgirl, avšak trauma z paralyzujícího zranění ji stále budí ze snu.

Joss Whedon s ženskými hrdinkami pracuje hodně rád, jeden čas dokonce chystal celovečerní film s Wonder Woman. Dal vzniknou seriálům Buffy, Angel, Firefly a Dollhouse, definitivní superstar se stal ve chvíli, když úspěšně na velké plátno přivedl tým Avengers.

Zdroj: Variety, EW

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest