Spider-Man: Homecoming: Nový trailer už se lapil do sítě

Spider-Man: Homecoming: Nový trailer už se lapil do sítě | Fandíme filmu
Tom Holland, Robert Downey Jr. a Michael Keaton se představují v nejnovějším traileru na příští Spider-Manovo dobrodružství. AKTUALIZOVÁNO o komentář filmařů.

AKTUALIZACE: Přidáváme komentář od nás a od tvůrců filmu

Spider-Man: Homecoming vypadá v novém traileru jako veskrze příjemná záležitost. Superhrdina středoškolák funguje a opravdu se zdá, že na hrdinský život dostaneme díky Peterovi (Tom Holland) jiný náhled, než nám mohou dát Captain America a další dospěláci. Dobře funguje mentorská úloha Tonyho Starka (Robert Downey Jr.), který Petera zjevně bere téměř jako syna, kterého nikdy neměl. Upoutávka nám ukázala, jak Peter bojuje se zločinem ve svém podomácku vyrobeném kostýmu, i jak bude působit v akci Vulture (Michael Keaton). Perfektně funguje Peterovo kamarádství s Nedem (Jacob Batalon), město New Yorku působí jako nedílná součást příběhu. Co vyčíst? Snad jen jedině to, že pokud jde o akční momenty, tak ty sice nevypadají vůbec špatně, ale nedá se říct, že by ukazovali cokoliv skutečně nového.

Trailer byl poprvé promítán na CinemaConu, kde jej uvedli Tom Holland, režisér Jon Watts a producenti Kevin Feige (šéf Marvelu) a Amy Pascal. Ti opět mluvili hlavně o tom, že Spider-Man jim dává především možnost podívat se na superhrdinský příběh a svět Avengers očima patnáctiletého kluka. Ten si superhrdiny poznal, je z nich nadšený, sám nadšeně pomáhá dalším lidem. Ne všichni ale jeho pocity sdílejí.

Obecně je film na pohledem na život ve světě superhrdinů očima obyčejných lidí a zatímco Peter ukazuje pozitivní stránku, Adriam Toomes (Vulture) tu negativní. Záporák filmu přitom není žádný maniakální vědec nebo šílený diktátor. Je to obyčejný chlap, který se po útoku na New Yorku cítí malý, slabý a bezvýznamný. Proto sbírá kusy technologií, které po bitvě zbyly, prodává je na černém trhu a staví si svůj nebezpečný létající postroj. Bylo potvrzeno (jak trailerem tak režisérem), že ve filmu skutečně figuruje Damage Control, uklízečská četa, která má za úkol likvidovat následky hrdinských bojů. Víme, že se pustí do křížku s Toomesem, ale jestli se nakonec četa skutečně dočká vlastního seriálu, o kterém se dříve mluvilo, to filmaři prozradit nechtěli.

Spider-Mana hraje Tom Holland, dále hrají Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Michael Keaton, Zendaya, Laura Harrier, Martin Starr, Logan Marshall-Green a Tony Revolori. Režíruje Jon Watts, scénář napsali John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 6.7. 2017.

Zdroje: Flicks and the City, Variety, Fandango, CBM

Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest