Ghost in the Shell: Vyhrajte lístky na předpremiéru

Ghost in the Shell: Vyhrajte lístky na předpremiéru | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Nakladatelství Crew vydává komiksovou předlohu filmu a vy společně s ním můžete vyrazit na středeční předpremiéru. Přidáváme finální trailer.

Už ve čtvrtek vstoupí do našich kin Ghost in the Shell, sci-fi snímek natočený na motivy japonské mangy, kterou u nás v květnu vydá nakladatelství Crew. Už teď můžete mangu předobjednávat a získat ji tak s výraznou slevou 100 kč. Společně s nakladatelstvím Crew a distribuční společností Cinemart můžete také ve středu v 20:00 zajít do pražského kina Atlas na předpremiéru filmu. Stačí se pouze zúčastnit soutěže a vyhrát.

Pravidla soutěže jsou zcela jednoduchá. Napište nám, který herec si zahrál vůdce kriminálních extremistů, kterého se bude hrdinka v podání Scarlett Johansson snažit zastavit. Odpověď snadno najdete v našich starších článcích. Soutěžíme o 5x2 volné vstupy na předpremiéru (pět výherců získá vždy po dvou vstupech), správné odpovědi posílejte na adresu soutez@fandimefilmu.cz a to do středy 29.3. 2017 do 12:00.

Ghost in the Shell

30.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 2

Ghost in the Shell: Vyhrajte lístky na předpremiéru | Fandíme filmu Ghost in the Shell: Vyhrajte lístky na předpremiéru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest