Avengers 3 a 4: Vision a Scarlet Witch na fotkách z natáčení

Avengers 3 a 4: Vision a Scarlet Witch na fotkách z natáčení | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
A Chris Evans se vyjádřil ke své marvelovské budoucnosti po dokončení Avengers 4. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Objevil se nový gif, na kterém si můžete prohlédnout, jak je sražený Vision odeslán kamsi do oblak:

Původní článek 23. 3.: Filmaři už jsou v Edinburghu, kde se natáčejí scény z Avengers: Infinity War, popřípadě Avengers 4 (Oba dva filmy se točí zároveň, takže dopředu nevíme, která natáčená scéna náleží do kterého filmu. Na place byli vyfoceni Vision (Paul Bettany) a Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), na místě by měli točit také Benedict Cumberbatch, Scarlett Johansson a Robert Downey Jr. Filmaři si pro sebe zablokovali několik ulic a také místní nádražní halu, kde vyrostlo velké zelené pozadí, a k dispozici jsou velké větrné turbíny, takže nejspíš něco bude s našimi hrdiny pořádně cloumat. I když, hrdiny… Fanoušci, kteří fotky z natáčení pořídili, údajně zaslechli něco o tom, že by se na místě měla točit scéna zadržení Black Widow, která je od závěru minulého filmu na útěku před autoritami. Přikládáme video, ve kterém kaskadérku (dublérku Scarlett Johansson?) něco solidně odmrští, a čerstvou fotku Sebastina Stana, který se pochlubil, jak je připravený na natáčení.

Jistě si také vzpomínáte na nedávnou vlnu novinek, která podsouvala čtenářům myšlenku, že Chris Evans po Avengers 4 končí s rolí Captaina Ameriky. Už tehdy jsme varovali, že ve skutečnosti žádná taková informace neexistuje a nyní také sám Evans potvrzuje, že jeho komiksová budoucnost ještě není napsaná. Herec uvedl:

"Opravdu to není na mě. Končí mi kontrakt. Nebudu [ale] tvrdit, že „už nikdy víc“ Myslím, že Hugh Jackman natočil 47 Wolverinů a ty jsou z nějakého důvodu pořád lepší a lepší. [Captain America] je postava, kterou miluji a [Marvel] je továrna, která opravdu ví, co dělá. Jejich systém dává smysl. Dělají skvělé filmy. Kdyby nevyráběli kvalitu, vnímal bych to jinak. Ale na co Marvel sáhne, to se promění ve zlato. A jak už jsem řekl, postavu miluji. Končil bych čistě proto, že vypršel můj kontrakt. Smlouva mi končí po Avengers 4. Zeptejte se Marvelu. Jestli se dohodneme na další [spolupráci], budu jí otevřený. Tu postavu miluji. Je to skoro jako na střední. Na poslední ročník se těšíte, ale ten je pak najednou pryč a vy si říkáte, že se vám ještě pryč nechce. Je těžké si představit, že už bych toho chlapa nehrál."

Čili můžeme zopakovat staré známé: Pokud budou scénář a výplata stát za to, Chris se jako Captain America rád ještě někdy v budoucnosti vrátí. Tedy za předpokladu, že pro Marvel bude dávat nevyhnutelné navýšení platu smysl. Pokud ne, tak se holt studio zkusí bez populární postavy nějak obejít.

Zdroje: MCU, Collider, MCU Exchange I, II, III

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 10

Avengers 3 a 4: Vision a Scarlet Witch na fotkách z natáčení | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Vision a Scarlet Witch na fotkách z natáčení | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Vision a Scarlet Witch na fotkách z natáčení | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Vision a Scarlet Witch na fotkách z natáčení | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Vision a Scarlet Witch na fotkách z natáčení | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Vision a Scarlet Witch na fotkách z natáčení | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Vision a Scarlet Witch na fotkách z natáčení | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Vision a Scarlet Witch na fotkách z natáčení | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Vision a Scarlet Witch na fotkách z natáčení | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Vision a Scarlet Witch na fotkách z natáčení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest