Mimi šéf: Nový trailer cílí na diváky Krásky a zvířete

Mimi šéf: Nový trailer cílí na diváky Krásky a zvířete | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Alec Baldwin zkoumá přímo z bitevního pole, proč začínáme mít raději štěňátka než miminka.

Už za necelý měsíc dorazí do našich kin Mimi šéf. A víte co? V nejnovější upoutávce vůbec nepůsobí špatně. Pobaví už to, jak trailer cílí na diváky Krásky a zvířete. Ale i samotné záběry z filmu jsou fajn. Funguje hlavně konfrontace pohledu dospělých s tím dětským, kdy obě strany interpretují jednotlivé situace úplně jinak. K zahození není ani fakt, že je v těle miminka dospělý chlápek, kterého dabuje Alec Baldwin. Možná je to maličko prvoplánové, ale čert to vem, zabírá to (minimálně v traileru).

Synopse distributora: Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku.

Mimi šéf

12.03.2017 | USA
Komedie, Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 3

Mimi šéf: Nový trailer cílí na diváky Krásky a zvířete | Fandíme filmu Mimi šéf: Nový trailer cílí na diváky Krásky a zvířete | Fandíme filmu Mimi šéf: Nový trailer cílí na diváky Krásky a zvířete | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest