Mission: Impossible 6: Cruise provede dosud nejšílenější kousek

Mission: Impossible 6: Cruise provede dosud nejšílenější kousek | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Už rok se údajně Tom Cruise připravuje na svůj příští velký kaskadérský výstup.

Tom Cruise si libuje v kaskadérských kouscích a zlatým hřebem jednotlivých dílů Mission: Impossible byly vždy velké vertikální scény. V prvním filmu je to napínavá sekvence v počítačové místnosti, ve druhém proskok ventilací. Trojka nabídla obrovskou houpačku mezi mrakodrapy s následným sjezdem po krkolomné střeše a paraglading mezi výškovými budovami. Ve čtyřce je nepřekonatelné slézání mrakodrapu Burj Khalifa v Dubaji a v pětce se Tom nechal zavěsit na vnější plášť vzlétajícího letounu A400M. Podle producenta Davida Ellisona šestka nabídne něco ještě spektakulárnějšího.

Ellison uvedl, že nový kousek překoná všechny předchozí a je naprosto neuvěřitelný. Tom Cruise na něm údajně pracuje už od premiéry Mission: Impossible: Národ grázlů a už rok trénuje. Všem nám má spadnout brada. Cruise totiž chce publikum za každou cenu pobavit a domnívá se, že to lidé poznají, když není ve skutečném nebezpečí. Kvůli podvodní scéně v pětce se například údajě naučil zadržet dech na šest minut, jen aby byl před kamerou co nejpřesvědčivější.

Co od Cruise můžeme čekat? Režisér a scenárista Christopher McQuarrie před časem uvedl, že má v hlavě scénu, ve které by Ethan Hunt mohl z něčeho „dobře spadnout“ a zároveň by ten samý výjev měl vypadat dobře na plakátech. Spekulovali jsme o tom, zda náhodou nebude nový kaskadérský kousek Cruise provádět na Eifelově věži, vzhledem k tomu, že se část filmu bude točit v Paříži. Dalšími výškovými dominantami Paříže jsou monument La Grande Arche nebo věže katedrály Notre Dame, ale Cruise samozřejmě může provést svůj kousek někde úplně jinde.

Natáčet se bude ve třech zemích po dobu zhruba tří měsíců, takže se jistě brzy dozvíme, co na nás mají filmaři nachystaného.

PS: Je maličko zvláštní, že Ellison uvádí, že se Cruise na příští výstup připravuje už rok, zatímco režisér McQuarrie před časem řekl, že má nápad v hlavě teprve krátce.

Zdroj: Collider

Mission: Impossible - Fallout

27.07.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest